Financiële Administratie

Financiën, help!
Verbaas jij je er ook dagelijks over hoe snel de tijd voorbij vliegt? Dat je aan het einde van de dag wederom moet concluderen dat het doen van je administratie niet is gelukt. Het ordenen van de financiën klinkt voor velen als één grote nachtmerrie en wordt daarom telkens vooruit geschoven. Al die cijfertjes en ingewikkelde begrippen, wat moet je er toch allemaal mee? Het vergt een hoop tijd, precisie en voornamelijk deskundigheid.
Maar ondernemend Nederland wees gerust, hulp is nabij. BDK Administratie neemt met haar financiële dienstverlening jouw zorgen graag uit handen.

BDK Administratie dé B2B financiële dienstverlener van Tilburg en omstreken
Alleen al de gedachte aan het woord ‘boekhouding’ schrikt menig ondernemer af. Velen ervaren het als een vervelend klusje, iets wat ze liever aan een ander overlaten. Op dit vlak ben ik graag ‘die ander’. Ik kruip in de huid van de boekhouder van jouw bedrijf en beheer de debiteuren en crediteuren. Ik stel facturen op, verstuur deze en draag zorg voor de betalingen. Hetzelfde geldt voor andere boekhoudtechnische zaken als de BTW aangifte en het controleren van de tussenrekening.

Boekhouding op orde? BDK’s financiële dienstverlening gaat verder
Is de boekhouding eenmaal op orde, dan richt ik me op de andere onderdelen die deel uitmaken van mijn financiële dienstverlening. Zo analyseer ik alle kosten en baten van jouw bedrijf en breng ik deze in balans middels budgetteren. Ik leg verslag van alle overzichten en neem de verantwoordelijkheid van de assurantieportefeuille op me. Tot slot bereid ik jouw bedrijf voor op het jaarwerk. Ik maak de financiële balans op van een specifiek boekjaar en stel hiervoor een jaarrekening op.