PERSONEELSADMINISTRATIE

Niets is zo fijn als een fijne sfeer op de werkvloer. Het opent gesprekken, zorgt voor een prettige samenwerking en maakt die zware werkdag nét iets minder lang. Soms is enkel een babbeltje tijdens de lunch al voldoende om na je boterham weer met volle energie aan de slag te gaan met je werk.

Helaas neemt personeel niet alleen werk uit handen
Personeel in dienst hebben is prettig, maar het brengt ook veel geregel met zich mee. Je personeelszaken uitbesteden bij BDK administratie biedt uitkomst. Denk eens aan al die contracten, declaraties, het maken van een verlofberekening, het bijhouden van het verzuim, en ga zo maar door. Een heleboel werk dat allemaal moet gebeuren. Voordat je het weet is je bureau één grote puinhoop en zijn er documenten zoek. Met dure fouten als mogelijk gevolg. Gelukkig kun je al die personeelszaken uitbesteden aan BDK Administratie. Mede dankzij mijn opleiding personeelsmanagement (HRM) en de werkervaring die ik in de jaren daarna heb opgedaan, kan ik wel stellen dat ik veel verstand heb van (personeels)zaken.

BDK helpt ondernemers met hun personele rompslomp
Om jou en je bedrijf op personeelsvlak te ondersteunen, creëer ik voor de orde allereerst een personeelsbestand. Dit zorg voor overzicht van al het personeel dat werkzaam is in jouw bedrijf. 
Hier komen vervolgens weer een aantal zaken bij kijken. Zo is het natuurlijk belangrijk dat de contracten die worden gesloten afgehandeld worden en daarmee in veilige handen zijn. Dit zelfde geldt voor de CAO en de wettelijke gegevens van alle werknemers.

Ziek, zwak of misselijk?
Ondanks dat je bedrijf kerngezond is, is iedere werknemer wel eens ziek. Dat hoort er nou eenmaal bij. Het is van belang dat dit nauwkeurig wordt bijgehouden voor de verzuim coördinatie. Ook een werknemer met zwangerschapsverlof valt hieronder. Ik regel de ziek- en betermeldingen, houd het contact met de werknemer en de arbodienst, maak verlofberekeningen en leg verslag zodat jij hier geen omkijken naar hebt én jezelf hier niet mee in de vingers snijdt.

Aan alle personeelszaken is gedacht
Verder zijn er nog veel meer taken op het gebied van personeelsadministratie die ik voor jou uit handen neem. Zaken waar je in eerste instantie wellicht helemaal niet bij stilstaat, of die je simpelweg niet in je eentje kunt bolwerken. Denk eens aan het boeken en controleren van onkosten declaraties of journaalposten. Tot slot neem ik de personele assurantiën en de pensioensregeling onder mijn hoede. Dat laatste lijkt misschien nog zo ver weg maar is tegelijkertijd o zo belangrijk. Het zou jammer zijn als zoiets essentieels niet vlekkeloos verloopt, zowel voor jou als voor je personeel.