PROJECTADMINISTRATIE

Zonder een duidelijke projectadministratie ben je als ondernemer nergens. Tegenwoordig val je met je bedrijf van het ene project in het andere. En daar is helemaal niets mis mee. Pas als jij je bedenkt wat je allemaal moet bijhouden en noteren, begint het te duizelen voor je ogen. Want dat is niet niets. Alles moet geregistreerd worden. Het is van groot belang dat dit zorgvuldig gebeurt. Want knoeien met kosten zorgt voor vieze vlekken. BDK Administratie is er om je te ondersteunen en helpt vlekken te voorkomen.

Kom je handjes te kort? BDK Administratie heeft er nog 2 over!
Als ondernemer kom je vaak handjes te kort. Gelukkig heb ik er twee vrij om jou te ondersteunen met de projectadministratie. I
k adviseer je bij de berekening van het uurtarief en registreer vervolgens alle gemaakte uren per project. Daarnaast leg ik alle aankopen die jij met jouw bedrijf doet vast in een systeem. Ditzelfde geldt voor de kosten die jij maakt voor werkzaamheden die worden uitbesteedt. Beide taken sluiten aan bij mijn werkzaamheden als boekhouder.

Een vlekvrije projectadministratie gegarandeerd
Ik houd een oogje in het zeil met betrekking tot het budget en zorg ervoor dat contracten die jouw bedrijf sluit tijdens een project correct zijn gearchiveerd. Kortom: niets kan een soepel lopend project nog in de weg staan!

Heb jij van bovenstaande zaken absoluut geen kaas gegeten en is er nood aan de man? Ik ben er voor je, met als resultaat: minder chaos en meer rust.